frågor

   Datum 2015-03-20 / Klockan 11:01:00 Sofie - Vardag
 
-Tror du på lycka? Ja. typ på konserter, går det ens att beskriva den känslan?
- Din sämsta egenskap? Att jag inte ritkigt tar för mig är ganska blyg till en början och utstrålar säkert hur mycket obekvämlighet som helst haha, på så sätt kan jag missa en del chanser.
- Din favvo tv-serie just nu? The Vampire Diaries, helt klart!
- Har du några konstiga fobier? Asså jag kan inte kalla dem konstiga eftersom de är helt självklara för mig..men misophonia. Tänker inte rabbla upp här vad det är för något, det kan ni läsa er till.
- Vad tycker du om med dig själv? Att jag är väldigt ärlig. Det finns typ en gräns på vart ärligheten övergår till elakhet, och absolut så får man vara försiktig med hur man säger saker så det inte uppfattas helt fel. 
- Vilken svordom använder du mest? Använder nog alla lika mycket...beror ju helt på situationen haha!
- Vilket sällskapsspel är du bäst på? Är riktigt dålig på alla såna spel faktiskt, förlorar alltid.
- Hur tror du att ditt liv ser ut om 5år? Såna här frågor är så svåra vet aldrig vad jag ska svara. Men reser runt på roadtrips med vänner, åker till ställen jag inte trodde jag skulle besöka, kameran kommer troligtvis fortfarande vara med mig. Har ett jobb som jag trivs med. Har ett antal trasiga tåspetsskor och kan dansa bra i dem. Är 24 år då(25, eftersom jag om ca 2.5 månader fyller 20).
- Vilket yrke skulle du aldrig kunna ha? Simskolelärare
- Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Har fått höra någon gång att jag är lite lik Cindy Crawford och Eva Mendes. Själv ser jag ingen likhet alls haha.
- Vilken egenskap saknar du enligt dig själv? Kallprata. Kan ju knappt säga hej när jag ska presentera mig för någon(okej det kan jag väl men ni fattar?)
- Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? Om det gäller från när man vaknar upp och ska bli helt klar med fruokst och allt tar det väl ca 1 timme beroende på hur trött jag är..skippar vi den biten och bara tar göra iordning mig, från 10 minuter till ca 40 min(vill jag platta håret tar det lite tid ju).
- Vad/vilka saker lägger du först märke till med en ny person? Kroppsspråket och humorn typ. 
- Om du kunde träffa vem som helst på jorden(levande eller död), vem skulle det vara? Eftersom mitt första favoritband var Queen så måste jag säga Freddie Mercury.
Om någon läste allt, du är då väldigt bra.
Ska kanske åka in till stan en sväng men får se hur det blir med det.
Hoppas ni får en fin fredag! 
 
 
 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0